Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posjetitelji negoduju zbog (pre)skupe adventske ponude
Povratak na članak

Ugostitelji uzvraćaju: 'Da, žale se na cijene, no ne i kad dobiju jela koja vrijede svaki cent'

Na listi delicija koje se isplati kušati su Jelly kobasa u Ledenom parku za šest eura, roštiljka iz Boogie laba i Rudolf's cheesy sausage na Fuliranju za sedam, Cuban sandwich iz Eat me na Europskom trgu za devet te Zimska plata koju poslužuju u Masarykovoj za deset

Komentari 12

CI
Cibetka
20:59 21.12.2023.

Lako kad potplatite nepotkupljive medije da vas guraju,niti kvaliteta niti kvantiteta ne opravdava takve cijene i još k tome u takvim uvjetima od higjenskih do ostalih za hranu s nogu.

VL
GO
Gof33
20:48 21.12.2023.

Nakon uvođenja eura u HR su eksplodirale cijene, sve što su govorili i obećavali guverner nb i vlada pokazalo se kao još jedna obmana puka. Već viđeno u svim zemljama koje su prešle na euro, zašto bi u HR bilo drugačije?! Trend eksplozije cijena prate naravno i ugostitelji, neki s većim neki s manjim intenzitetom dok porast kvalitete nije nigdje zabilježen, to ne prati rast cijena. Nažalost gotovo većina dobara i usluge su neopravdano preskupi, mogu ugostitelji, vlada, guverner i bilo tko pričati što god hoće, brutalna inflacija je prisutna a kvaliteta svega upitna.

VL
DU
Deleted user
22:11 21.12.2023.

ima li i jedan hrvatski stand ili jelo osim zimske plate ? jelly boogie lab, cheesy, cuban eat me . svatko ko moze za jedan dan zaraditi moju mjesecnu platu pljacka narod.

VL
Avatar grbadeva
grbadeva
03:13 22.12.2023.

Mijenjaj posao, i radi za veću plaću.

VL
HO
homofobic
09:29 22.12.2023.

Kome su cijene u restoranima previsoke ima vrlo jednostavnu i jeftinu alternativu: otidite u prvi speceraj, kupite konzervu graha, komad parizera ili ako ste gurmanski inspirirani komad "jegera" u zdjelu ubacite nesto nasjeckanoh luka na naesto masnoce, malo cesnjaka i zacina, podinstajte na tome parizer ili jeger i na to stresite grah. Dodajte malo vode i lagano kuhajte barem sat vremena. Sto se hrana duze lagano kuha to ce imati vise arome ali nesmije zagoriti. Najesti cete se ko giceki vi i vasi ukucani i nece vas kostati niti 1/10 onoga sto bi ostavili u restoranu!

VL
Avatar neugodan
neugodan
08:47 22.12.2023.

necete razbojnici ni lipe od mene dobiti

VL
UM
Umjereni
09:38 23.12.2023.

Kao što je vegetarijanstvo slobodan izbor čovjeka, tako je i odabir hrane koju će nuditi na štandovima slobodan izbor ugostitelja. Tvoj odabir, živi s njim i ponesi si svoje jelo od kuće.

VL
SB
Stroga Babaroga
21:17 22.12.2023.

Zagreb se fura na super Advent, ali ponuda za vegetarijance praktički ne postoji, za vegane nisam vidjela ništa. Sramota!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.