Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatrogasci u akciji

Ugašen požar kuće u Dubravi, jednoj osobi pružena pomoć

Vatrogasci na intervenciji požara na Zapadnom kolodvoru
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/3
02.11.2019.
u 20:03

Požar je ugasilo devet vatrogasaca s tri vatrogasna vozila iz Vatrogasne postaje Dubrava.

Zagrebački vatrogasci ugasili su požar koji je u subotu planuo u obiteljskoj kući u naselju Dubrava, a jednoj je osobi pružena hitna medicinska pomoć, izvijestio je večeras gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.  

Javna vatrogasna postrojba (JVP) Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru krovišta obiteljske kuće na adresi Vodička 53, u naselju Dubrava večeras oko 18 sati. Požar je ugasilo devet vatrogasaca s tri vatrogasna vozila iz Vatrogasne postaje Dubrava. Jednoj je osobi pružena hitna medicinska pomoć.  

Na terenu su djelatnici zagrebačke Policijske uprave Zagrebačke, Elektre, Nastavnog zavoda za hitnu medicinu Zagreba i gradskog Ureda za upravljanje u hitnim situacijama.

 Uzrok požara biti će poznat nakon očevida Policijske uprave zagrebačke.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije