Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometaši na potezu

UEFA odobrila projekt, gradnja na Sveticama za 9 mjeseci

Svetice HNS
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/2
07.03.2014.
u 14:35

HNS ima, kako je rečeno na sastanku kod gradonačelnika Bandića, osiguran novac za ovu veliku investiciju, koja obuhvaća gradnju sportskih terena, tribina, dječjeg igrališta, atletske staze, polivalentne sadržaje

Krovna europska nogometna organizacija UEFA odobrila je i potvrdila studiju nogometnog centra na mjestu sadašnjeg ŠRC-a Svetice, čime je potvrđeno kako Hrvatski nogometni savez, kao investitor koji je pobijedio na gradskom natječaju za dodjelu terena na upravljanje, ima novac za taj pothvat. Ranije se govorilo da se radi o šest milijuna eura.

Uređenje kompleksa trebalo bi početi, kako je rečeno na današnjem sastanku izvršnog predsjednika HNS-a Damira Vrbanovića i autora projekta uređenja, arhitekta Nikole Polaka s gradonačelnikom Milanom Bandićem, za devet mjeseci. Dotad treba provesti javni natječaj za uređenje, odabrati autora projekta i izvođače radova, osigurati sve dozvole...

Foto: Zagreb.hr

Foto: Zagreb.hr

Programska studija, kako poručuju iz Ureda gradonačelnika, obuhvaća gradnju sportskih terena, tribina, atletske staze, dječjeg igrališta...i podloga je za spomenuti arhitektonski natječaj, kojim bi se trebale konačno odrediti i svi detalji ovoga projekta, oko kojega se tijekom siječnja vodio pravi političko-sportski boj u Zagrebu.

>>Crkva: Cijele Svetice su naše. Hoćemo ih natrag!

Komentara 4

CA
caissa
17:56 07.03.2014.

uefa odobrila? ovo je šega država

BA
barjak
10:47 08.03.2014.

UEFA odobrila ????? Mafija gradi a hrvatski poreznik placa... Ovcice za sisanje . Valjda dotle stignu i novi Audiji sa sportskiom auspuhpom da gazda obidje gradjevinu i izigrava dobrotvora.

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
10:05 08.03.2014.

Šta se stalno gurate u Zagreb ? Zašto ne pravite u Istri , Slavoniji ili negdje drugdje gdje bi investicije dobro došle ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije