Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
važno priznanje

Udruzi branitelja Zagrebački velesajam Zlatna plaketa za doprinos Hrvatskoj

Udruga branitelj ZG velesajam
Foto: Facebook
1/3
25.12.2013.
u 10:50

Jedna od najaktivnijih braniteljskih udruga dobila nagradu za doprinos u obrani domovine i društveni i humanitarni rad u miru. Na svečanosti je predstavljen i stijeg udruge

Udruga branitelja "Zagrebački velesajam", jedna od najaktivnijih i najpoznatijih udruga koje okupljaju braniteljsku populaciju, za rad i doprinos u obrani Hrvatske i njezinoj opstojnosti u danima mira, te za humani i društveni angažman, nagrađena je Velikom Zlatnom plaketom, koju dodjeljuju udruge proizašle iz Domovinskog rata. Velika Zlatna plaketa predsjedniku udruge Željku Baći uručili su Mladen Pavković i Zvonimir Trusić, predsjednik i potpredsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata '91 iz Koprivnice.

Tom prigodom naglašen je velik obol kojega danas Udruga branitelja "Zagrebački velesajam" ulaže u humanitarnu djelatnosti, društvenu uključenost branitelja i čuvanje vrijednosti Domovinskog rata. Predsjednik Željko Bača istaknuo je da je dodjela priznanja još veći poticaj da članovi Udruge nastave sa svojim predanim angažiranim društvenim i humanim radom.

Među gostima na svečanosti uručenja priznanja bio je i Davor Bernardić, predsjednik zagrebačke organizacije SDP-a, koji je naglasio važnost Udruge, ali i branitelja koje okuplja, te pozvao na veću međusobnu solidarnost i zalaganje na očuvanju tekovina Domovinskog rata.

Nakon uručenja priznanja predstavljen je stijeg Udruge branitelja "Zagrebački velesajam" čiji su kumovi Dijana i Nenad Pavković, vlasnici restorana Globus koji već godinama podupiru i pomažu rad Udruge. Za počasnog člana UBDRZV proglašen je Milan Trbojević, bivši direktor Zagrebačkog velesajma, koji je uvelike podupirao rad udruge i njezine aktivnosti te projekte.

Komentara 1

Avatar hrvoje horvat
hrvoje horvat
19:38 25.12.2013.

Bernardić,Trbojević....Još jedna udbaška podružnica.Gardijske brigade i Specijalna policija trebaju imati JEDNU braniteljsku udrugu.Sve ostalo raspustiti i zabraniti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije