Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Učiteljica oduševila učenike pismom: Prođi pažljivo kroz 'set za preživljavanje'...

Mekana nježna spužvica, zvijezda, maramice, flaster, naljepnica... samo su neki od predmeta koji su se nalazili u setu
12. rujna 2019. u 11:32 4 komentara 6272 prikaza
Set za preživljavanje
Foto: Čitateljica
Pogledajte galeriju 1/2

Poklon koji je učiteljica 3. razreda jedne zagrebačke osnovne škole darovala svojim učenicima na početku školske godine sigurno je nešto što će mališani pamtiti cijeli život. Ova simpatična gesta učiteljice raznježila je i roditelje, a veselje njezina razreda nije se moglo opisati riječima.

APSURDNA PRESUDA Sirota učiteljica kažnjena jer je iz svoga vinograda uzela drva za zimu!

"Mama, mama, vidi što nam je učiteljica poklonila, daj da ti pročitam...", prvo je što je jedna učenica kazala kada je nakon škole došla kući, ispričala nam je čitateljica. I onda je krenulo nabrajanje i čitanje što čemu služi, a oduševljenju nije bilo kraja

Set za preživljavanje | Autor : Čitateljica Foto: Čitateljica

Na papiriću je pisalo: "Prođi pažljivo kroz set za preživljavanje 3. razreda. Svaki predmet ima posebno značenje za naš razred."

Mekana nježna spužvica, zvijezda, maramice, flaster, naljepnica... samo su neki od predmeta koji su se nalazili u setu, a svaki od njih ima posebno značenje, baš kao što je i ova gesta učiteljice posebna...

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • malena1983:

    Divno, kapa do poda učiteljici.

  • geez:

    Kad bi jos znala hrvatski jezik...

  • violina:

    Već smo umorni gledati i čitati po Internetu o sličnim idejama sa zapada. U današnjem svijetu mnogima je važno da se o njima piše, čak i pod uvjetom da za to ideje traže i kopiraju po internetu. Šteta što su ... prikaži još!su obične, skromne i dobre učiteljice nestale pred navalom ovih novijih koje se trude raznoraznim čudesima začiniti svoj odnos prema djeci.