Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bandićev humor

Učenik: Trebate li knjige? Bandić: Ja sam veliki magarac!

bandic
Daniel Kasap/PIXSELL
20.08.2012.
u 10:35

Dječak ga je zapitao trebaju li mu knjige, na što ga je Bandić potapšao po ramenu i uzvratio pošalicom

Obilazeći jutros prostor ispred Muzeja suvremene umjetnosti u Novom Zagrebu gdje se obavlja razmjena udžbenika na kojoj se okupilo 500-tinjak osnovnoškolaca i srednjoškolaca, ističući potrebu da sve prođe u najboljem redu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić nije se propustio našaliti na svoj račun riječima: "Ja sam veliki magarac".

Uputio je tu pošalicu na svoj račun tijekom razgovora s jednim osnovnoškolcem koji već od ranog jutra dežura ispred MSU-a pričajući o njegovim školskim potrebama i obvezama. Dječak ga je zapitao trebaju li mu knjige, na što ga je Bandić potapšao po ramenu i uzvratio pošalicom.

Razmjena rabljenih knjiga za osnovne i srednje škole potrajat će do početka nastave 3. rujna, a svima koji se odazovu ovoj inicijativi "za krpanje kućnih proračuna" Grad Zagreb osigurava prostor, vodu te sanitarni čvor na lokaciji ispred MSU-a.

>>Pothodnici izgrađeni, a ovako bi trebale izgledati Bandićeve fontane

Komentara 11

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
11:01 20.08.2012.

Hm Da Mile zna bubnuti, - zna. Ali to je dobra forma svakog stand-up komedijaša. Jedino kaj ovaj upravlja milijončekima i tu i tamo iz baca bez veze. Ali članak je simpatičan kao i akcija. Još me više nasmijava slikaa i pozicija iz koje je ekipa vlastodržaca slikana. Izgledaju kao sedam veličanstvenih, koji su riješili gadan problem sa starim knjigama, iako uopče ne čitaju.

UM
Umjereni
11:42 20.08.2012.

Ja bih Ivu Sanadera i Dragana Primorca stavio da tamo stoje cijeli dan na suncu sve do početka nastave. Njihova je "ideja" bila projekt besplatnih udžbenika, pri čemu smo proizvodili jednokratne knjige koje su se poslije jednostavno bacale i tako su porezni novac bacali u vjetar samo da dobiju izbore. Knjige su se mogle kupiti kao vlasništvo škole, a djeca bi samo kupovala radne bilježnice, a knjige posuđivala iz škole. Tako se u Njemačkoj radilo još sedamdesetih i osamdesetih godina. Ali nismo mi sirotinja poput Njemačke.

Avatar m_m
m_m
10:50 20.08.2012.

I u to se svi od srca nasmijaše ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije