Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrasne biljke

U Zaprešiću otvorena 8. županijska izložba cvijeća

izložba cvijeća (1)
Foto: Rajko Polić
1/6
18.05.2012.
u 20:54

Izložbu su otvorili župan Kožić i gradonačelik Turk, u programu kojeg je vodila šefica TZ Branka Barilović, vrlo simpatično sudjelovali su osnovci i djeca iz vrtića.

U atraktivnoj vršilnici Jelačićevih Novih dvora otvorena je 8. županijska izložba cvijeća na kojoj će posjetitelji tijekom vikenda cvijeće moći i kupovati po pristupačnim cijenama. Izložbu su otvorili župan Kožić i gradonačelik Turk, u programu kojeg je vodila šefica TZ Branka Barilović, vrlo simpatično sudjelovali su osnovci i djeca iz vrtića.

Otvorenju su nazočili i službenici poljoprivrednih i savjetodavnih gradskih i županijskih tijela, gradski vijećnici, a kolegama iz drugih gradova zagrebačkog prstena, domaćini su bili tradicionalne cvjećarske obitelji Vugrin, Špoljar i još neke.

U Zaprešiću postoji tradicija uzgoja cvijeća, koja se nije zatrla ni prekomjernim uvozom i dampingaškim cijenama. Ljubitelji ukrašavanja okućnica i kuća ljetnicama rado uzimaju od svojih poznatih proizvođača, jer su biljke aklimatizirane u našim ekološkim uvjetima, a nisu „nabrijane“ u staklenicima, pa da poslije klonu ili stagniraju. Ljepotu izloženog cvijeća ne može umanjiti ni potrošačka anemičnost i kriza standarda pučanstva općenito, a kako će to djelovati na prodaju izlagači će znati u nedjelju.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije