Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična vijest

Policija potvrdila: Pronađen dječak koji je nestao u Zagrebu

Facebook
27.08.2019.
u 12:09

Njegova majka Anita Đukić na Facebooku je napisala kako sumnja da se 9-godišnjak nalazi na području Kustošije, a da nije isključeno da je i negdje dalje.

U nedjelju nestao je na području Kustošije 9-godišnji dječak David Đukić, navodi se na stranici Nestali.hr. Dječak je oko 130 cm, ima 30-ak kilograma, tamnoput, tamnih očiju. Prilikom odlaska na sebi je imao tamnoplavu potkošulju i traperice zavrnute do koljena. 

Zagrebačka policija potvrdila je da je 9-godišnji dječak pronađen, piše Dnevnik.hr. 

Njegova majka Anita Đukić na Facebooku je bila napisala kako sumnja da se 9-godišnjak nalazi na području Kustošije, a da nije isključeno da je i negdje dalje.

 

Nestanak dječaka

Majka dječaka izjavila je za Dnevnik.hr kako sumnja da je dijete kod oca od kojeg se rastavila prije dva mjeseca. Ona tvrdi kako u tom razdoblju otac nije ni pitao za djecu, a do oca nije uspio doći ni Centar za socijalnu skrb. Dječak se u subotu posvađao sa sestrom, a majka opisala je to kao bezazlenu svađu. Priznala je kako je David i ranije znao otići od kuće, no samo nakratko kako bi se ispuhao. Međutim, ovog puta se nije vratio. 

U tu subotu sreli su oca kad su išli u Crkvu po hranu, pa je otac rekao dječaku svoju adresu, tvrdi majka koja vjeruje kako je David kad se naljutio otišao svom ocu. 

Zagrebačka policija dobila je dojavu kako dijete, koje odgovara opisu nestalog 9-godišnjak, šeta po Kustošiji oko ponoći. 

Prema riječima majke, otac se naknadno javio da je dijete kod njega te ga je poslao na autobus prema inzistiranju majke, no dijete nije stiglo kući zbog čega je majka prijavila njegov nestanak policiji. 

Anita Đukić tvrdi kako je otac kazao kako je ponovo pronašao Davida i da ga je opet poslao kući, međutim dječak se nije vratio doma. Bivši suprug je također kazao kako je otišao u rad u inozemstvu, no Anita Đukić sumnja u njegovu priču jer on navodno nema dokumente. 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Pepica.Pušić
Pepica.Pušić
14:22 27.08.2019.

Dijete od 9 godina prepušteno samo sebi. Prestrašno! Socijalci, jel vam teško trošit plaću?

LI
liliZG
15:17 27.08.2019.

dvoje odraslih prepucavaju se preko leđa jednog dječaka, prestrašno.... uostalom zašto ta njegova majka nije otišla po svog sina kada joj se njegov otac javio ????? nego stavi dijete na bus... nju treba po kratkom postupku u nadzor socijalne službe....

SO
sohnahoakasaa
16:22 27.08.2019.

Kad nema druge, kad i susjedi vide a službe ne onda je za djecu najbolje da 'uđu u sustav' ma kakav god bio. Sve je bolje od napuštenosti i osjećaja da nikom nije stalo do tebe. Djecu moje susjede iz jednog Zagrebačkog kvarta, je 'sustav' spasio i danas su sretni ljudi, sa završenim zanatima i vlastitom velikim obiteljima. Oboje imaju po 4ero djece i nemožete ih se nagledati i naslušati od miline.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije