Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebački velesajam

U Zagrebu do sada uređeno deset workout parkova

14.03.2015., Zagreb - Zagrebacki velesajam, natjecanje u Street workout u sklopu Sajma ljepote i fitnesa.  Photo: Goran Jakus/PIXSELL
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/2
16.03.2015.
u 10:07

Održano peto prvenstvo Hrvatske u uličnom vježbanju

Brojni građani okupili su se u subotu na Velesajmu, gdje se održalo 5. prvenstvo Hrvatske u street workoutu.

Natjecatelji, 16 juniora i 11 seniora, iz Splita, Rijeke, Osijeka, Dugog Sela i Zagreba, pokazali su koliko snage imaju u rukama dižući u zrak i cijelo tijelo.

– Nemaju svi street workout parkove pa vježbaju uglavnom po dječjim igralištima, a izgradnju financiraju sami klubovi – rekao je Petar Spartan iz Svetice workout tima, koji je organizirao prvenstvo.

U Zagrebu je dosad novac uložen u devet street workout parkova, a novi se upravo uređuje na Črnomercu.

Komentara 2

Avatar Meggi
Meggi
20:08 16.03.2015.

Ma sigurno, sve u Zagreb! Nemojte slučajno ulagati u druge gradove tako da vam dođe što više pridošlica jer nemaju uvjete kao što ima Zg a onda se bunite zašto vam dolaze! Katastrofa.

VE
vexy29
17:33 16.03.2015.

Gdje će na Črnomercu biti street workout park?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije