Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
66 posto uzoraka pozitivno

U Zagrebu 1685 novih slučajeva koronavirusa, preminulo 13 osoba

Sisak: Od ranog jutra stvaraju se kolone gradjana koji dolaze na testiranje za COVID
Foto: Nikola Cutuk/PIXSELL
1/3
23.01.2022.
u 15:06

Zbog pozitivnog nalaza kod 78 učenika i tri nastavnika osnovnih te 18 učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 586 učenika osnovnih i 68 učenika srednjih škola

Prema podacima HZJZ-a, u Zagrebu je 1.685 novozaraženih osoba , broj potencijalno ozdravljenih/oporavljenih je 175.598, a tijekom jučerašnjeg dana u bolnicama je umrlo 13 osoba, objavio je Nastavni zavod za javno zdravstvo "Andrija Štampar". U protekla 24 sata u Službi za kliničku mikrobiologiju NZJZ-a obrađeno je 1.766 uzoraka PCR testiranja, a 1.179 je nalaza bilo pozitivno.

Tijekom subote djelatnici Službe za epidemiologiju uspješno su kontaktirali 1.664 oboljele osobe, a mjera samoizolacije izrečena je za 57 osoba. 

Zbog pozitivnog nalaza kod 78 učenika i tri nastavnika osnovnih te 18 učenika srednjih škola, mjera samoizolacije izrečena je za 586 učenika osnovnih i 68 učenika srednjih škola. U domovima za starije i nemoćne osobe i drugim ustanovama socijalne skrbi na području Zagreba u protekla 24 sata novooboljela su 34 korisnika, četiri zdravstvena i osam nezdravstvenih djelatnika.

U Karanteni Grada Zagreba trenutno je 15 osoba. Na cijepnim punktovima Grada Zagreba ukupno su cijepljene1152 osobe, od toga 265 prvom dozom. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije