Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
epidemija

U Zagrebačkoj županiji 108 novooboljelih od covida-19

Zagreb: Stvaraju se gužve za testiranje na Covid-19 ispred  NZJZ Andrija Štampar
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
11.01.2022.
u 12:29

Zabilježeni su i novooboljeli u općinama Brdovec, Jakovlje, Marija Gorica, Brckovljani, Rugvica.

U Zagrebačkoj županiji u posljednja 24 sata potvrđeno je 108 novih slučajeva zaraze koronavirusom, a ozdravilo je 316 osoba, izvijestio je u ponedjeljak Zavod za javno zdravstvo te županije.

Novooboljelih je po gradovima - 26 u Velikoj Gorici, 15 u Ivanić-Gradu, osam u Samoboru, šest u Zaprešiću, po pet u Jastrebarskom i u Svetoj Nedelji, četiri u Dugom Selu, dva u Svetom Ivanu Zelini i jedan  u Vrbovcu. Zabilježeni su i novooboljeli u općinama Brdovec, Jakovlje, Marija Gorica, Brckovljani, Rugvica. Na području Zagrebačke županije od početka pandemije do danas evidentirano je 64.207 osoba kojima je potvrđena bolest uzrokovana koronavirusom, izliječeno je njih 61.475, a 76 osoba je umrlo

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije