Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EKIPE NA TERENU

U zagrebačkim Gajnicama puknula cijev: 'Sve je pod vodom. Djeca i psi su jedini koji guštaju'

Zagreb: U Gajnicama pukla cijev, poplavila cijelu ulicu
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/7
28.06.2022.
u 17:16

Puknuće će biti otklonjeno za nekoliko sati, a voda je osigurana autocisternom - poručuju iz ViO.

U zagrebačkim Gajnicama došlo je u popodnevnim satima do puknuća cijevi.  Puknuće cijevi u Čileanskoj, sanirat će se u najkraćem mogućem roku, kažu nam u Vodoopskrbi i odvodnji

- Ekipe su na terenu, zatvara se voda kako bismo pristupili sanaciji. Puknuće će biti otklonjeno za nekoliko sati, a voda je osigurana autocisternom - poručuju iz ViO.

Dodaju i kako se ne može trenutno odrediti zašto je na sličnoj lokaciji  cijev pukla dva dana za redom, no to će vjerojatno biti poznato kada radovi završe.

Zagreb: U Gajnicama pukla cijev, poplavila cijelu ulicu
1/7

- Sve je krenulo lagano istjecati prije otpilike pola sata, a sad je već nastao pravi bazen. Sve je pod vodom, aute su susjedi počeli pomicati, smeće pluta okolo. Djeca i psi su jedini koji guštaju. Cijev je očito eruptirala, a još uvijek nitko od ekipa nije došao na teren. Trenutno imamo vode jer još nisu zatvorili tako da još uvijek to istječe. Sad se voda proširila i do kućnog broja 8 - rekao je čitatelj za 24sata.

Ključne riječi

Komentara 24

DA
dalmatimun1
17:59 28.06.2022.

jel se urša, rada i vili pumpaju

LE
LenardHr
19:07 28.06.2022.

Stavit cemo klupicu u duginim bojama

PA
papiribica
18:41 28.06.2022.

Nekoć Gornje Bandićevo, danas Donje Tomaševićevo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije