Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traje očevid

U Vukovini smrtno stradao biciklist

biciklist
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
10.11.2015.
u 22:15

Nesreća se dogodila na neosvjetljenom dijelu prometnice D30 nesposredno prije nadvožnjaka, na izlazu iz Vukovine prema Mraclinu.

U prometnoj nesreći koja se dogodila danas nešto iza 17 sati smrtno je stradao biciklist, piše VGdanas. Nesreća se dogodila na neosvjetljenom dijelu prometnice D30 nesposredno prije nadvožnjaka, na izlazu iz Vukovine prema Mraclinu.

Na mjesto nesreće stigla je policija i hitna pomoć, no nažalost, biciklist je na mjestu preminuo. Upozoravamo vozače da se zbog policijskog očevida koji je u tijeku vozi usporeno i naizmjenično jednom trakom na tom dijelu D30. Po završetku očevida bit će poznate okolnosti pod kojima je došlo do nesreće u kojoj je sudjelovalo osobno vozilo i biciklist.

>> Poginuo 60-godišnji biciklist, nije se zaustavio na 'stop'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije