Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAMPANJA NA BUNDEKU

'U tri klika biraj život bez nasilnika' protiv nasilja nad ženama

bundek,maja mamula (1)
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/6
23.06.2013.
u 15:19

Predstavljena je web-stranica za žrtve nasilja www.sigurnomjesto.hr, kojoj je cilj informirati javnost o problemima nasilja u društvu, ali i pomoći žrtvama

U sklopu kampanje “Sigurno mjesto”, koju organizira udruga Ženska soba, danas je na jezeru Bundek održana akcija edukacije i promocije nenasilja nad ženama.

Simboličnim nazivom “U tri klika biraj život bez nasilnika” predstavljena je web-stranica za žrtve nasilja www.sigurnomjesto.hr, kojoj je cilj informirati javnost o problemima nasilja u društvu, ali i pomoći žrtvama.

Tom prilikom održana je i rukometna utakmica u kojoj su snage odmjerili rukometni reprezentativci, glumci i pjevači.

>> Trpite nasilje? Nazovite besplatni telefon za žrtve dok nije kasno!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije