Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obvezna revizija

U travnju revizija novčane pomoći za umirovljenike

umirovljenici
Vjeran Žganec Rogulja/Pixsell
28.02.2013.
u 15:27

Građani će pismenim putem dobiti informacije o vremenu i mjestu provođenja revizije te popis potrebne dokumentacije koju trebaju dostaviti.

Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom provest će godišnju reviziju novčane pomoći umirovljenicima, građanima čiji mjesečni prihod ne prelazi 1500 kuna, priopćeno je iz Ureda.

Ured je obvezan, najmanje jednom godišnje, preispitati postojanje uvjeta za korištenje pomoći za sve korisnike, pa će građani pismenim putem dobiti informacije o vremenu i mjestu provođenja revizije te popis potrebne dokumentacije koju trebaju dostaviti.

Postupak revizije novčane pomoći umirovljenicima za 2013. godinu provodit će se u razdoblju od 04.03.2013. do 30.04.2013. svaki radni dan od 8-16 sati, u Odjelu za socijalnu skrb, Nova cesta 1, i to za umirovljenike koji ostvaruju inozemnu mirovinu te za umirovljenike s hrvatskom mirovinom čija prezimena počinju slovima A do Lj.

Od 02.04.2013. do 30.04.2013. u istom terminu provodit će se postupak revizije novčane pomoći za umirovljenike s hrvatskom mirovinom čija prezimena počinju slovima M do Ž.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 6101-816.

>>\'Vlado, umirovljenici si ne mogu priuštiti ni gaće od 10 kn na placu\'

Komentara 1

IV
ivorobich
10:15 01.03.2013.

To znaci ako imas inozemsku mirovinu ,plus domacu mirovinu ,nastaju problemi oko poreznih organa ,a nikako oko pomoci za male mirovine . Zaboravili ste navesti ,da ce trebati obavezan OIB....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije