Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zelinski fašnik

U subotu karnevalsko veselje stiže i u Zelinu, a možete osvojiti i nagrade

Pula: Maskenbalska povorka ulicama Pule
Sasa Miljevic / PIXSELL
08.02.2024.
u 10:38

Naša manifestacija uključuje natjecanje za najljepšu malu i veliku masku iz publike, s nagradama u obliku poklon bonova u vrijednosti od 50 eura za sretne dobitnike

Svoj fašnik ima i Zelina, a održat će se u subotu, 10. veljače na Trgu Ante Starčevića od 11 sati. Turistička zajednica grada Svetog Ivana Zeline poziva Vas da se „maskirate“ ili samo „umijete“ i dođete na veseli „Zelinski fašnik 2024.“

Ove godine vam za „peto godišnje doba“ pripremamo mnoštvo zabave, dobrih vibracija i zafrkancije, uz mađioničara i zvuke nezaobilazne harmonike benda Udruga.

Naša manifestacija uključuje natjecanje za najljepšu malu i veliku masku iz publike, s nagradama u obliku poklon bonova u vrijednosti od 50€ za sretne dobitnike. Dodatno, pripremili smo kutak za oslikavanje lica (face painting) kako bismo pružili dodatnu zabavu i kreativnost posjetiteljima.

Uz to, neizostavan dio fašnika su slasne domaće krafne koje će osigurati Pekarna Kralj, uz osvježavajuće sokove i aromatično kuhano vino koje će biti dostupno za posjetitelje.

Program će voditi Aristea Tadić, naša dječja gradonačelnica.

„Pozivamo vas da barem na par sati postanete netko drugi, veselite se, jer dobro raspoloženje priziva sreću, a tjera zlo i zimu“, poručuje Marinka Zubčić Mubrin, direktorica TZG Sv. Ivan Zelina. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije