Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
donirao hladnjake

U Slavoniji: 'Gradonačelnik Bandić još nije bacio koplje u trnje'

Bandić poplave
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/5
17.07.2014.
u 18:00

Zagrebački gradonačelnik u Rajevu Selu i Gunji mještanima pogođenima svibanjskim poplavama donirao je hladnjake te najavio da će im dolaziti još, a otkrio je i svoje političke planove

Mještanima Gunje i Rajeva Sela koji se dva mjeseca nakon borbi s golemim poplavama bore s obnovom i sanacijom uništenih domova i posjeda, danas je pomogao zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

Donirao im je hladnjake, najavivši da ovo neće biti posljednji put da im pomaže.

– U Rajevo Selo donijeli smo 40, u Gunju 60 hladnjaka, dovozit ćemo dok ih ne dobiju svi – u dahu je izgovorio Bandić pred okupljenim mještanima.

Foto: Davor Javorović/Dubravka Petrić/Pixsell

Dao im je, kazao je, svoju riječ da će voziti hladnjake dok ih ne dobiju svi "ako država ne bude osigurala pomoć".

Vlada je, inače, na današnjoj sjednici usvojila program opremanja obiteljskih kuća i stanova oštećenih u poplavama, pa će se za 30 milijuna kuna kupiti potreban namještaj.

Bandić je u Rajevu Selu otkrio i svoje političke planove.
– Gradonačelnik Bandić nije bacio koplje u trnje i sve će svoje političke ambicije riješiti na vrijeme i dati na znanje javnosti – samouvjereno je kazao zagrebački čelnik.

>>Dva mjeseca od probijanja nasipa kod Rajeva Sela

Komentara 24

Avatar Jure_Trupina
Jure_Trupina
09:50 18.07.2014.

"koplje u trnje"? Jel to nekakva seksualna aluzija?

CH
chemica
21:18 17.07.2014.

Sigurno ih je kupio sa svojim novcem.

SC
santa claus
11:08 18.07.2014.

Za mene Bandić bude humanitarac kad od svoje plaće od 16 000 kn kupi hladnjak a ne na račun poreznih obveznika, čak te por. obveznike nije ni spomenuo.Samo predstava za javnost.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije