Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u centru zagreba

U ribljem restoranu izbio požar

požar ribice i tri točkice
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/7
Autor
Sandra Golemac
06.06.2014.
u 11:37

U lokalu Ribice i tri točkice, na katu zgrade na uglu Preradovićeve i Tesline, zapalio se roštilj, ozlijeđenih nema, intervencija je u tijeku

U restoranu Ribice i tri točkice, koji se nalazi na kutu na uglu Preradovićeve i Tesline ulice, izbio je požar.

Na intervenciju su došla čak tri vatrogasna vozila, koji vatru i dalje gase. Što je točan uzrok požara u ovom ugostiteljskom objektu, tek treba utvrditi. Neslužbeno doznajemo, zapalilo se nešto na roštilju u kuhinji, a ozlijeđenih nema.

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
14:46 06.06.2014.

Na video se lijepo vidi cijeli krov i dim koji izlazi ispod crijepova. Sve u svemu, izgleda da je gorjelo nešto više od roštilja ili nisu imali napu koja bi izvukla dim!

LI
liliZG
13:41 06.06.2014.

svo ono neočišćeno ulje i masnoće su konačno rekle da im je dosta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije