Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na radničkoj cesti

U prometnoj nesreći ZET-ova autobusa ozlijeđena jedna osoba

Nesreća ZET
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
13.12.2013.
u 08:32

Nesreća se dogodila na Radničkoj cesti u Zagrebu prije pružnog nadvožnjaka u smjeru juga, izvijestila je policija, a promet se odvijao otežano.

U petak oko 6 sati dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ZET-ov autobus i u kojoj je jedna osoba ozlijeđena.

Nesreća se dogodila na Radničkoj cesti u Zagrebu prije pružnog nadvožnjaka u smjeru juga, izvijestila je policija, a promet se odvijao otežano. Oko 8.30 sati promet je normaliziran pa se više ne vozi u kolonama. Kako je izvijestio ZET, riječ je o autobusu linije 217 (Kvaternikov trg – Struge – Petruševečko naselje).

Autobusna linija 150 (Tuškanac garaža – Gornji grad – Trg bana Josipa Jelačića prometovala je jutros skraćeno na dionici od Tuškanca do Ilirskog trga, zbog neprohodnosti trase.

>> Vozač ZET-a: Volim svoj posao, užitak je veći uz nove tramvaje

Komentara 1

Avatar konkordsky
konkordsky
17:36 13.12.2013.

zar nemamo starijih autobusa za liniju 217 ? Dok su radovi na Radničkoj, nemaju što tražiti novija vozila na tim linija južno od Slavonske avenije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije