Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
potpuno nova staza

U ovoj će se Areni juriti s još većim užitkom, kao na Formuli 1

Karting Arena Zagreb staza
Foto: Karting Arena Zagreb
1/5
07.05.2014.
u 09:22

Karting Arena Zagreb na Zagrebačkom velesajmu u petak 9.5. otvara vrata nakon 3 tjedna preuređenja. Staza je izmijenjena i poboljšana, s novim konfiguracijama i posebnim premazom kakav je na stazama za Formulu 1

Veliki je petak ovoga tjedna za sve ljubitelje kartinga. Na Zagrebačkom se velesajmu, naime, 9. svibnja otvara nova, preuređena staza u Karting Areni Zagreb.

Uređenje staze, jednog od, kako kažu, najatraktivnijih dvoranskih kartingaških trkališta u Europi, trajalo je 3 tjedna, a Danijela Janković uime Karting Arene ističe da je ona sad potpuno izmijenjena i poboljšana.

Ima novi sjaj i čak 8 novih konfiguracija i "extra slim" barijera, a površina je dobila i novi čvrsti "grip" za odlično prianjanje guma i savršeno držanje u zavojima.

Foto: Karting Arena Zagreb

- Staza jamči kombinaciju zadovoljstva i idealnu zabavu, početnicima i brzo upoznavanje kartinga, a iskusnijima poboljšanje njihovih tehnika vožnje. Sam novi grip dobiven je "sačmarenjem" staze i posebnim višeslojnim premazom F1, kakav imaju i staze za vožnju Formule 1 - navode iz Arene.

Novu je stazu isprobao i kartingaš Ivan Višak iz Križevaca, koji je 26. travnja u austrijskom Spielbergu na natjecanju Red Bull Kart Fight 2014 World Final Austria osvojio broncu. On u Arenu dolazi gotovo svakodnevno, tražeći dozu adrenalina i pripremajući se za nove utrke.

Foto: Karting Arena Zagreb

Promotivna cijena vožnje na novoj stazi u povodu svečanog otvorenja u petak je 60 kuna, a posjetiteljima se nudi i roštilj i zabava uz DJ-a. Ispred Karting Arene u petak kreće jubilarni 40. Ina Delta Rally.

>>Karting Arena Zagreb i EasyJet potpisali ugovor o suradnji

Komentara 2

DU
Deleted user
08:18 24.05.2014.

da li su uveli zastitne pojaseve u kartinge kako im ljudi nebi ispadali po stazi? jesu li poceli osiguravati klijente? da li su stavili adekvatne zastite na betonske stupove i zidove kako bi se amortizirao udarac tijela nakon izljetanja? odgovorr na sve je NE! naizgled fora zabava no u trenutku postaje po zivot opasna!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije