Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vijest iz ZET-a

U nedjelju tramvaji neće voziti novim Zagrebom, linije 4, 9 i 13 mijenjaju trasu

Zagreb: Prvi puta nakon prekida prometa zbog pandemije i potresa tramvaji voze centrom grada
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
13.08.2020.
u 15:49

Umjesto tramvaja bit će produžena izvanredna autobusna linija 609, koja će prometovati na dionici Savski most - Zapruđe - Ulica grada Vukovara, i to pojačanim intenzitetom.

Zbog postavljanja električnih stupova na Aveniji Dubrovnikm, tramvaji u nedjelju neće voziti novim Zagrebom, i to do 12 sati, javljaju iz ZET-a. Umjesto tramvaja bit će produžena izvanredna autobusna linija 609, koja će prometovati na dionici Savski most - Zapruđe - Ulica grada Vukovara, i to pojačanim intenzitetom, uz napomenu kako se autobusi neće zaustavljati na stajalištu Most mladosti u oba smjera kao ni na stajalištu Borovje u smjeru grada. Za vrijeme izvođenja radova, tramvajska linija 14 vozit će skraćeno od Mihaljevca do Savskog mosta.

U nedjelju će i linije 4,9 i 13 također voziti izmjenjeno, a razlog su građevinski radovi zbog kojih će dio Draškovićeve biti zatvoren za promet. Linija 4 tako će sa Savskog mosta do Dubca voziti preko Branimirove i Šubićeve, a istu će rutu slijediti i linija 13, koja prometuje do Katrića. Linija 9 iz Ljubljanice do Borongaja ići će, pak, preko Trga bana Jelačića i Trga žrtava fašizma. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
16:18 13.08.2020.

Mogu ih slobodno u potpunosti ukinuti. Ionako ih građani zagreba nisu zaslužili.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije