Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PO ULICI SVJETILJKOM

U Mesničkoj nakon 18 sati – mrak

mesnicka
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/5
15.01.2015.
u 16:00

Nakon preuređivanja stanari svjetlo dobivaju uglavnom samo od bljeskalica

Nakon što su se izborili da se u njihovoj ulici ponovo nacrtaju pješački prijelazi, jasno stupićima odvoji kolnik od pločnika te titrajuća svjetla zamijene onima koji svijetle stalno, stanovnici Mesničke ponovo su u problemima. Kako kažu, jedino što se u ulici vidi jasno jest cesta budući da je osvijetljena, a žele li pročitati kod kojeg kućnog broja se nalaze ili jednostavno pozdraviti susjeda, to, kad padne mrak, ne mogu.

– Kad su preuređivali Mesničku ulicu, umjesto klasičnih lampi stavili su “krijesnice”. One čitavo vrijeme svijetle manjim intenzitetom, a posebno smo u mraku bili sad, u vrijeme kad je pao snijeg budući da su ga ralice gurnule na bljeskalice na cesti pa nismo dobivali čak ni to malo svjetla od njih – objasnio je predsjednik Mjesnog odbora Gornji grad Roman Lalić te dodao kako odbor trenutačno, preko Gradske četvrti, pokušava urgirati i u Gradu, kako bi se problem osvjetljenja što prije riješio. Sljedećeg se tjedna, rekao je Lalić, planira i zbor građana, na kojem će se okupiti stanari Mesničke kako bi kolektivno izrazili nezadovoljstvo postojećim stanjem.

– Čuli smo da će se na isti način preuređivati i Radićeva ulica pa bismo to, ako budemo mogli, željeli spriječiti na vrijeme – rekao je predsjednik Mjesnog odbora i objasnio kako je u Mesničkoj poslije 18 sati potpuni mrak.

>>Postavili katadioptere, ali ugasili javnu rasvjetu

Komentara 14

Avatar Vucibatina
Vucibatina
16:14 15.01.2015.

Tako se štedi !

Avatar bokolo
bokolo
20:43 15.01.2015.

Cak ni URBANIZAM je nepoznat u gradu starom 1000 godina!?

Avatar dr. Evil
dr. Evil
08:04 19.01.2015.

Mesnička je - mrak!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije