Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Građanin javio policiji

U jarunskom jezeru pronađeno tijelo nepoznate žene

Pronađeno tijelo u Jarunu
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/4
12.04.2019.
u 17:45

Policija još uvijek utvrđuje kada je i kako žena završila u jezeru.

Upravo gledam u tijelo koje pluta po jezeru, čini mi se da je riječ o ženi, ali nisam siguran s ove udaljenosti – glasila je obavijest koju su u petak oko 7.30 sati zaprimili u zagrebačkoj policiji od građanina koji je sa psom trčao uz Jarunsko jezero.

Policija i vatrogasci ubrzo su stigli do jezera, a tijelo koje je voda lagano nosila po površini vode “presreli” su taman negdje u ravnini glavnog ulaza na Jarun i potom ga izvukli na obalu.
 

Očevidom je utvrđeno da je riječ o nešto starijoj ženi na čijem tijelu nisu bili nikakvi tragovi koji bi upućivali na to da je smrt nastupila kao posljedica kaznenog djela.

Žena je bila odjevena u crninu, a uz njezino tijelo bila je veća ženska torba čiji je remen bio zapetljan oko njezinih ruku. Policija još uvijek utvrđuje kada je i kako žena završila u jezeru.

 

Ključne riječi

Komentara 8

JO
Jedan.od
15:02 12.04.2019.

Kolko morbidnih komentara a neko je izgubio zivot bez obzira na koji nacin.

IL
ilijan
19:32 12.04.2019.

Pokoj vječni daruj joj gospodine

ZV
zvonimir13
22:26 16.04.2019.

još uvijek nisu objavili tko je žena i kako je skončala?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije