Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modna maifestacija

U Hrvatskom glazbenom zavodu snimili videorazglednice s kreacijama za Zlatnu iglu

Zagreb: Fotografiranje modela Zlatne igle u Glazbenom zavodu i frizerskom salonu
Sanjin Strukic/PIXSELL
13.09.2021.
u 17:03

Fotografije i videorazglednice modela u kreacijama koje će prezentirati na reviji snimljene u zgradi HGZ-a bit će prikazane na Zlatnoj igli koju će uživo prenositi HRT. A na ovogodišnjoj će se manifestaciji predstaviti 15 dizajnera

Približava nam se 86. izdanje Zlatne igle, koja je, nakon pariške, najdugovječnija modna manifestacija u Europi. Ove će se godine održati 26. rujna, a ususret reviji jučer je u Hrvatskom glazbenom zavodu održan najavni fotosession. Kako je riječ o zgradi koja uskoro kreće u dugotrajnu obnovu, bio je to zadnji događaj u njezinim prostorijama.

Fotografije i videorazglednice modela u kreacijama koje će prezentirati na reviji snimljene u zgradi HGZ-a bit će prikazane na Zlatnoj igli koju će uživo prenositi HRT. A na ovogodišnjoj će se manifestaciji predstaviti 15 dizajnera.

– Naši obrtnici, ali i potrošači, zaslužuju ovakav događaj jer je on prilika za prikaz kreativnosti i inovacija – rekao je Antun Trojnar, predsjednik zagrebačkoga Udruženja obrtnika. Mirza Šabić, predsjednik Obrtničke komore Zagreba, dodao je kako su usprkos nedaćama obrtnici metropole bili vrijedni i kreativni.

– U zadnje dvije godine naši su dizajneri izradili predivne kolekcije. Osim kreatora, svoje umijeće će pokazati i frizeri, obućari, kozmetičari, cvjećari, kožari i svi ostali obrtnici koji se brinu da ova revija svake godine bude u punom sjaju – poručio je.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije