Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SILVESTROVO Istražili smo kakve se proslave Nove godine nude i po kojim cijenama

U hotelima dočeci i do 999 kuna, u Tvornicu za samo 50

29.12.2008.
u 23:43

Najluđa noć u godini je pred nama! U dobrom raspoloženju te uz čašicu-dvije i bogat stol većina će građana barem na trenutak sutra navečer pokušati zaboraviti sve probleme koji su ih tijekom godine mučili te pokušati optimistično kročiti u 2009. godinu.

Luksuz uz volov rep
Kakva je ponuda provoda u novogodišnjoj noći u Zagrebu i okolici te koliko za njih treba izdvojiti novca iz ionako opustošenih lisnica zbog proteklih božićnih blagdana, istražio je Večernjak.

Svi koji vole uživati u luksuzu i mogu si ga priuštiti neće pogriješiti odluče li dočekati Novu godinu u hotelu The Regent Esplanade. U njegovoj Smaragdnoj dvorani proslava počinje u 20 sati, a goste će zabavljati glazbeni sastav Kužiš, stari moj. Gosti će moći uživati u delicijama poput volova repa, dimljenog bakalara s mozzarellom, tortom od brancina...

U hotelu Four Points Panorama cijena dočeka je 550 kuna, a gostima se nudi bogat i raznolik buffet-stol, butelja vina po osobi, pjenušac u ponoć, a u cijenu je uračunat i besplatno parkiranje te čuvanje djece onima kojima je ta usluga potrebna.

Zabavno će biti i u hotelu Westin. Gostima se tijekom gala večere nudi bogat izbor jela i pića te im je također osigurano i parkiralište. U hotelu International bit će organiziran tematski latino doček Nove godine. Gosti će se moći pridružiti profesionalnim plesačima latinskoameričkih plesova, a gostit će se i bogatom večerom te pićima.

Tulumi u klubovima
U hotelima koje smo nazvali kažu da nisu primijetili da su zbog krize građani odustali od tradicionalnih dočeka Nove godine, većina ima već uplaćene rezervacije, a ima i stranih gostiju. Onima, pak, koji žele dočekati 2009. u gužvi na otvorenome prostoru savjetujemo da ni ovaj put ne zaobiđu Trg bana Jelačića. Zagrepčane i njihove goste ondje će zabavljati Oliver Dragojević, a neće izostati ni ponoćni vatromet.

Mlađima, željnima cjelonoćna tulumarenja najbolje će biti da u Novu godinu kroče u nekom od popularnih zagrebačkih klubova. Zabava je uz dobru glazbu, jelo i piće svima zajamčena u Purgeraju, Tvornici, Galleryju, KSET-u, Saxu, Vertigo baru, Boogaloou, Movie pubu...

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije