Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
do 70 posto

U gradu i šoping-centrima počela zimska sniženja

Sniženje u Zagrebu
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/6
03.01.2014.
u 09:53

Izloge dućana po gradu krase razni šareni natpisi s popustima

Najave nižih cijena nikada prije nisu postavljene na izloge trgovina, pa su tradicionalna siječanjska sniženja zapravo počela još u prosincu, no s prvim danima siječnja popusti sežu do 70 posto.

Izloge dućana po gradu krase razni šareni natpisi s popustima, no osim u gradu, cijene snizuju i trgovački centri.

Westgate tako od danas do nedjelje organizira i Late Night Shopping od 18 do 24 sata, kako bi posjetitelji u velikim zimskim sniženjima mogli uživati produženo. Rade i 6. siječnja od 18 do 21 sat.

>>Stigao je 'SALE': Što kupiti, a što izbjeći na rasprodajama

Komentara 2

ĆA
ćaćaća
13:02 03.01.2014.

opet prevare..najbitnije je ovo DO 50% 70% i sl..a to DO je uvijek 20-30% i to na zalihe one robe koje ima na stanju par kom..

Avatar Marko232
Marko232
10:06 03.01.2014.

U Njemačkoj sniženja po novom započinju polije Božića. Kako bi turisti kupovali. Pravo je žalosno da ja to znam a trgovci u Hrvatskoj da to ne znaju. Ništa mi ne znamo radit dobro. Sigurno je i za to Vlada kriva.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije