Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Place2go

U “gastroulici” delicije iz Turske, Azije, Bavarske...

place2go
Igor Kralj/PIXSELL
12.03.2016.
u 11:46

Na najvećem sajmu turizma u Hrvatskoj predstavit će se Maroko, Izrael, Japan, Indija, Indonezija...

Na najvećem sajmu turizma u Hrvatskoj, Place2go, od 18. do 20. ožujka u Boćarskom domu publici će se predstaviti Maroko, Izrael i Japan, a sudjelovat će i Indonezija, Indija, Tajland, Belgija, Turska, Mađarska, Njemačka, Austrija, Slovenija, Srbija te Bosna i Hercegovina i, naravno, izlagači iz Hrvatske.

Posjetitelji će moći čuti pregršt predavanja na kojima će, između ostalog, moći saznati sve o ljepotama Indije, Nepala, najbliže nam prašume Nacionalnog parka Sutjeska, sve o road tripu od New Yorka do Havaja ili putovanju po Sahari... Moći će isprobati i najnoviju tehnologiju i vidjeti kako je to doživjeti virtualno putovanje.

- U gastro ulici pripremili smo izbor različitih kuhinja od turske, bavarske, azijske, talijanske i mađarske koje će se moći isprobati u dvorani Balon. Na Place2go marketu moći će se kupiti razni proizvodi – od najljuće papričice, originalne talijanske salame, sireva i maslina ili pak neki od suvenira. Tu su i dodatni sadržaji poput fotografiranja s Batmanom i u avionu, filmske projekcije... - rekao je Roberto Radić, direktor marketinga.

Komentara 2

DU
dugi
20:34 13.03.2016.

Place2go, pa road trip od New Yorka do Havaja, a da li ima nesto hrvatskog na hrvatskom jeziku na ovom sajmu??

Avatar Ironman0105
Ironman0105
21:57 12.03.2016.

Sve o road tripu od New Yorka do Havaja???Balija, kad krenes iz New Yorka na jugozapad prema Havajima, nakon nekih 4000 milja dodjes u drzavu zvanu California i veeeeeliku baru zvanu Tihi Ocean iliti Pacific. Preko oceana se ne mozee voziti automobil, tako da u Californiji road trip prestaje, pa mozes birati hoces li nastaviti avionom, ili imas par tjedana pa odluciti za neki teretni brod koji putuje u tom smjeru.....Uz put, bas me zanima da li turisticki radnici Maroka, Izraela, Indonezije i slicnih upozoravaju turiste na vrlo lako mogucu opasnost gubljenja glave od strane IS-a?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije