Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrepčani će moći ući u zdanje

U Francuski paviljon seli se subotnja špica, otvoren i srijedom

paviljon
Borna Filić/PIXSELL
23.10.2014.
u 12:00

Svake subote, počevši od 25. listopada, paviljon će biti otvoren od 10 do 14 sati, dok će se srijedom razgledati od 12 do 20 sati

Subotnja špica seli se u Francuski paviljon. Najavili su tako iz Kulture promjene Studentskog centra te objasnili kako će Zagrepčani nedavno obnovljeni paviljon moći razgledati svake subote, od 10 do 14 sati, te srijedom od 12 do 20 sati. Podsjetimo, Francuski paviljon, nakon 20 godina obnove, otvoren je 15. listopada, međutim, izložba Feđe Vukića o Studentskom centru, koja je bila postavljena u paviljonu, nije se mogla vidjeti. Kako je za kulturne sadržaje u sklopu Studentskog centra upravo Kultura promjene, na njima je bilo da odluče kada će paviljon biti dostupan za razgledavanje.

– Francuski paviljon otvaramo napokon svima, i to prazan. A kako to i priliči na subotnjoj špici, koja će se događati u paviljonu, tik do njega, u atriju kafića Teatra&TD može se popiti i kava – objasnili su iz Kulture promjene. Francuski paviljon sagrađen je prije 77 godina, a svojoj je svrsi služio samo kratko vrijeme, dok je u osamdesetim i devedesetim godina nakratko prepoznat kao prostor za izvođenje predstava. Ostalo vrijeme, služio je kao skladište.

>>Francuski paviljon otvoren, ali u njega se opet ne može

Komentara 1

NE
neutron
13:18 23.10.2014.

Woow, čak će biti dostupan za pogledati, nakon toliko godina! Još kad bi malo uredili okoliš i stavili bukobrane oko željezničke pruge koja izgleda ko ruglo, čak bi se mogla stvoriti i nova turistička atrakcija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije