Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U donatorskoj akciji za ukrajinske bebe Lidija Bačić i Borna Šercar izvode svjetske i domaće hitove u jazz aranžmanima

Lidija Bačić i  Borna Šercar
10.06.2022.
u 13:00

Pjevačica popularne glazbe Lidija Bačić i jedan od najboljih hrvatskih jazz glazbenika Borna Šercar zajedničkim nastupom u zagrebačkom Garden Breweryju pomažu Lionsima u prikupljanju sredstava za prve ukrajinske bebe u Hrvatskoj

Na donatorskom koncertu, koji će su u utorak 14.6. od 20 sati održati u zagrebačkoj pivovari The Garden Brewery, Lidija Bačić Lille i jazz glazbenik Borna Šercar, uz pratnju Viktora Lipića na klaviru i Zvonimira Šestaka na kontrabasu, izvest će neke od najpopularnijih svjetskih i domaćih hitova u jazz aranžmanima.

Tako su se na popisu skladbi za ovu iznenađujuću glazbenu donatorsku suradnju našli neki od najvećih svjetskih hitova poput Fly Me To The Moon, Smooth Operator Sade, Respect Arethe Franklin, Piece OF My Heart Janis Joplin, Killing Me Softly, What’s Up 4 Non Blondes,  If I Ain’t Got You Aliciae Keys te Sweet Child Of Mine Guns N’ Roses.

Ovaj zanimljivo složen program upotpunit će i nekoliko domaćih hitova u jazz aranžmanima: Sve ću preživit Gibonnija, Moja posljednja i prva ljubavi Tereze Kesovije te Lidijini hitovi Prokleto dobro ljubiš i Neka ljubav nova.

Ovim koncertom, koji organizira zagrebački Lions klub Slavoljub Penkala, prikuplja se pomoć za prve ukrajinske bebe u Hrvatskoj. Naime, sva prikupljena sredstva bit će donirana dvjema ukrajinskim obiteljima koje se nalaze su izbjeglištvu u Hrvatskoj, na području Ličko senjske županije gdje o njima skrbi Hrvatski Crveni križ. Jedna je obitelj već dobila prinovu, a druga je vrlo uskoro očekuje.

Ulaznice po cijeni od 200 kuna, koje osim atraktivnog nastupa uključuju i po dva gratis Garden lager piva, mogu se kupiti putem sustava Croatia Tickets.

Sav prihod od ulaznica, nakon pokrivanja osnovnih organizacijskih troškova, uplatit će se izravno obiteljima smještenim u Hrvatskoj.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije