Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

U Don Kihotu zabava dobrodošlice za novoga terapijskog konja

Posjetitelji konjima mogu donijeti grickalice, djeca mogu jahati za 30 kuna, a odrasli za 40 kuna
04. siječnja 2016. u 13:30 0 komentara 202 prikaza
Don Kihot
Foto: Petra Miketić

Udruga za terapijsko jahanje i rehabilitaciju djece s teškoćama u razvoju Don Kihot u srijedu u 13 sati organizira zabavu dobrodošlice za novog konja Sugara koji je stigao na njihovo imanje na Šimunčevečkoj cesti, Dobrodol-Sesvete.

Sugar ima dvanaest godina, umiljat je, treniran i voli se družiti s djecom. Udruga sad ima pet radnih konja s kojima mogu provoditi terapije. Od 13 do 15 sati u srijedu bit će moguće jahanje za šire građanstvo - cijena za djecu je trideset kuna, a za odrasle četrdeset kuna, a nakon tog su organizirane radionice: mali kuhari za konje, izrađivanje božićnih slika i izrađivanje drvenog konja.

Sve su radionice besplatne, a dok djeca sudjeluju na njima roditelji će u kafiću udruge moći popiti kuhano vino, kavu, čaj, sokove i ostale tople napitke.

Iz udruge pozivaju posjetitelje da sa sobom donesu sve vrste grickalica kojima će počastiti Sugara i ostale konje (jabuke, mrkve, žitarice).

Financije
Ja sam PMP
Znate li što je PMP i zašto se u svijetu smatra zlatnim standardom?
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.