Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
puknuće magistralnih vrelovoda

U dijelu Novog Zagreba obustavljena opskrba toplinskom energijom, HEP objavio do kada

Remont dijelova postrojenja  HEP Toplinarstva
Foto: Davorin Visnjic/PIXSELL
1/3
08.09.2020.
u 22:34

Iz HEP-a poručuju kako njihovi radnici ulažu maksimalne napore da se puknuća u što kraćem roku saniraju

Zbog sanacije puknuća magistralnih vrelovoda u šahtu na Trgu Ivana Meštrovića i u Vatikanskoj ulici, u novozagrebačkim naseljima Utrine, Travno, Dugave, Sloboština i Jakuševec u utorak je privremeno obustavljena isporuka toplinske energije, a ponovna isporuka očekuje se 12. rujna.

Navedenim novozagrebačkim naseljima isporuka toplinske energije obustavljena je danas u 20 sati, a ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se 12. rujna u jutarnjim satima, priopćilo je HEP-Toplinarstvo.

Iz te tvrtke ističu kako njihovi radnici ulažu maksimalne napore da se puknuća magistralnih vrelovoda u što kraćem roku saniraju i da se uspostavi kontinuirana isporuka toplinske energije krajnjim kupcima u Novom Zagrebu.

Komentara 1

DU
Deleted user
22:50 08.09.2020.

Loš "vrelovod" haha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije