Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Molitvena zajednica

U Crkvi sv. Blaža molit će 24 sata, program počinje sutra...

molitva
Crkva sv. Blaž
03.03.2016.
u 16:09

Programom će se priključiti svjetskoj molitvenoj inicijativi, u 18 sati kreću s križnim putem

Bdijenjem, nakanama i molitvama Zagrepčani se pridružuju svjetskoj molitvenoj inicijativi te se ujedinjuju s vjernicima iz cijeloga svijeta u korizmenom programu "24 sata za Gospodina".

Odgovarajući na poziv pape Franje punih 24 sata – od petka, 4. ožujka u 18 sati do subote navečer – vrata zagrebačke crkve sv. Blaža (Prilaz Gjure Deželića 64) bit će otvorena za molitvu, sakrament pomirenja i razmatranje. Program počinje križnim putem, prve sate animirat će molitvene župne zajednice, dok će tijekom noći s petka na subotu mladi voditi molitvu.

Komentara 5

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:59 03.03.2016.

Hm, ajoj. Ak se svi dignu sat ranije, moći će moliti i 25 sati. Vjernik sam, ali ovo se pretvara u srednji vijek. Samo da još nekog bacimo zavezanog u Savu, a ako ispliva, uredno ga spalimo jer je vještac. Ustavni i Vrhovni sud, o Uskoku da i ne govorim, sve će to pravno i ustavno podkrijepiti uz čašu misnog vina. Krist je drugačije pričao. Ali on nije imao medije, pa su ga zakucali sa hrđavim čavlima.

Avatar links
links
16:48 03.03.2016.

21 stoljeće!!! WTF????

Avatar ČEPlN
ČEPlN
16:50 03.03.2016.

Da i u najrazvijenijoj i najnaprednijoj slobodnoj drzavi svijeta Bavarskoj isti je slucaj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije