HŽ INFRASTRUKTURA

U četvrtak počinje druga faza obnove pruge Sesvete - Dugo Selo

pruga
Dalibor Urukalović/PIXSELL
15.10.2013.
u 12:07

Druga faza obnove dionice trebala bi završiti 15. studenoga, a dotad su moguća odstupanja od voznog reda

U četvrtak na južnom kolosijeku počinje druga faza radova na obnovi dionice dvokolosiječne pruge Sesvete - Dugo Selo u okviru obnove pruge Borongaj - Dugo Selo. Druga bi faza trebala završiti 15. studenoga, izvijestili su danas iz HŽ Infrastrukture.

"S obzirom na to da zbog radova željeznički promet između Sesveta i Dugog Sela u oba smjera teče samo jednim kolosijekom, nastavlja se posebna regulacija željezničkog prometa zbog čega su moguća odstupanja od voznog reda u zagrebačkom željezničkom čvorištu. I u ovoj fazi remonta, svi vlakovi u gradsko-prigradskom prijevozu voze po voznome redu od Harmice, Savskog Marofa, Zaprešića ili Zagreb Glavnog kolodvora do Sesveta i obratno, a između kolodvora Sesvete i Dugo Selo, putnici će moći koristiti intercity vlakove, brze i putničke vlakove ili autobuse koji će na toj relaciji voziti prema posebnom voznom redu. Također će određeni vlakovi tijekom ove faze biti ukinuti, a neki će se u Dugom Selu spajati kako bi kao jedna kompozicija prešli tu dionicu (iz smjera Vinkovaca, Osijeka i Koprivnice). Molimo putnike da obrate pozornost na te izmjene voznog reda", izvijestili su iz HŽ-a.

>> Zbog popravka pruge zatvorena cesta u Sv. Klari

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije