Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Radovi počeli

U Centru za mlade i kino, kazalište, klizalište, ugostiteljski objekt...

15.05.2015., Zagreb - Prostor koji je nekad zauzimala vojarna Taborec prije 4 godine predan je gradu Samoboru na koristenje. Odlaskom vojske. prostor koji se nalazi na ulazu u grad prenamjenom objekata sve vise sluzi gradjanima Samobora. U kompleksu bivse
Željko Lukunić/PIXSELL
07.06.2016.
u 11:52

Ugovori su potpisani, izvođač je s radovima počeo jučer, a službeno će ih otvoriti sutra gradonačelnik Krešo Beljak

Nekadašnji restoran za časnike u bivšoj samoborskoj vojarni Taborec do kraja godine postat će Centar za mlade.

Ugovori su potpisani, izvođač je s radovima počeo jučer, a službeno će ih otvoriti sutra gradonačelnik Krešo Beljak. Projekt vrijedan gotovo pet milijuna kuna financirat će Grad Samobor iz proračuna. Središnja prostorija novog Centra bit će velika dvorana, a predviđena je za koncerte, kino i kazališne predstave. Smjestit će tamo i prostorije za učenje/knjižnice, ugostiteljski objekt, svlačionicu, sanitarni dio, vanjsko klizalište te pripadajući prostor za opremu. Uredit će i prostorije za potrebe udruga mladih te za razne edukativne radionice i izložbene prostore. Novi prostori bit će posebno korisni za provedbu ERASMUS+ projekata putem kojih u Samobor sve češće dolaze mladi iz cijele Europe.

Projekt zajedno s Gradom Samoborom provodi Savjet mladih Grada Samobora i pojedine udruge mladih. U traženje novog prostora krenulo se zbog sve brojnijih aktivnosti udruga mladih. Novim prostorom programi će se provoditi još intenzivnije, kazali su iz Savjeta za mlade, a prenamjenom zgrade mladi će je imati na raspolaganju za svakodnevno korištenje.

Komentara 1

DA
damirtankovic
21:04 07.06.2016.

Kod Banderosa bi to koštalo barem 50mil kunića, hehe!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije