Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna regulacija

U centar tramvajem ili pješice, auti zabranjeni

Ilica
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
21.09.2016.
u 15:30

Obilježava se Europski dan bez automobila, pa im je središtem grada zabranjeno prometovanje

U povodu obilježavanja Europskog dana bez automobila, sutra od 8 do 20 sati bit će im zabranjeno prometovanje središtem grada. Zabrana se odnosi na Trg bana Jelačića te Jurišićevu, Palmotićevu, Boškovićevu, Hebrangovu, Gundulićevu, Ilicu, Mesničku, Demetrovu, Ilirski trg i Radićevu.

Policija će preusmjeravati promet, a prolaz će biti dopušten samo vozilima hitnih službi, taksistima i osobama s invaliditetom koja imaju prebivalište u toj zoni. Biciklisti i pješaci moći će cijeli dan uživati u središtu grada bez bojazni od automobila.     

Ključne riječi

Komentara 10

AP
appaurinna
15:53 21.09.2016.

e, taj jedan dan će nas sigurno spasiti od strašnog zla :-(

MI
Milkica
18:49 21.09.2016.

Zašto se sutrašnja zabrana odnosi na Trg bana Jelačića kad je tamo i tako zabranjen promet automobilima?

SK
skategat
20:56 21.09.2016.

koja debilana. u čemu će to pješaci uživati, šetnji kolnikom a ne nogostupom? ali zato ćemo mi koji radimo u centru a ne možemo raditi bez auta imati silnu zaje...ciju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije