Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dodjela nagrada

TZ pokreće Ružu Zagrebačke županije: 'Želimo pokazati uspješne primjere za razvoj turizma'

Foto: TZ Zagrebačke županije
1/2
31.01.2023.
u 15:26

Direktorica TZ-a pozvala je sve uspješne projekte, inovativna poslovanja i održive prakse u turizmu da se priključe i prijave svoja poslovanja, djelatnike ili pojedince. Prijave i nominacije otvorene su do 15. veljače, a vrše se putem online obrasca.

Zagrebački prsten može se pohvaliti uspješnim krajem turističke godine. Uz kulturno-povijesne atrakcije ovog područja, njegov zeleni dio privlači brojne zaljubljenike u sport, prirodu i boravak na otvorenom. 

S obzirom na dobre rezultate, iz Turističke zajednice Zagrebače županije objavili su kako će prvi put dodijeliti godišnje godišnje nagrade, nazvane Ruža Zagrebačke županije, i to za izvrsnost u održivom poslovanju i turizmu, smještajnim kapacitetima, inovativnosti, eno-gastronomiji te najboljim pojedincima i djelatnicima iz uslužnih i ostalih s turizmom povezanih djelatnosti.

-Građani, turistički djelatnici i objekti u turizmu, imaju važnu ulogu u stvaranju vrijednosti, doživljaja i iskustva destinacije Zagrebačke županije, a godišnjim priznanjima za izniman doprinos želimo ih motivirati u daljnjem radu i trudu te pokazati uspješne primjere kao putokaz svim dionicima razvoja turizma- najavila je prvu godišnju dodjelu nagrada direktorica TZ Zagrebačke županije, Ivana Alilović.

Foto: TZ Zagrebačke županije

.Pozvala je sve uspješne projekte, inovativna poslovanja i održive prakse u turizmu da se priključe i prijave svoja poslovanja, djelatnike ili pojedince. Prijave i nominacije otvorene su do 15. veljače, a vrše se putem online obrasca. Iz TZ-a su objavili i pravilnik o dodjeli Ruže Zagrebačke županije. 

Žiri, kojeg čine stručnjaci iz područja turizma, odabrat će dobitnike prvih "Ruža", a proglašenje najboljih i svečana dodjela nagrada održat će se 28. veljače. 


>>VIDEO: Počela je sezona skijanja na Sljemenu! 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije