Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Erdogan stigao ranije

Građani zapeli u blokadi: Što nam vrijedi to što smo slušali policiju!

tayyip recep erdogan zagreb
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/22
26.04.2016.
u 16:51

Mnogi građani stoga su zapeli u gužvi, blokiranog prolaza već oko 15 sati kad je Erdogan sletio na Pleso.

Zbog ranijeg slijetanja turskog predsjednika Tayyipa Recepa Erdogana u Međunarodnu zračnu luku Pleso, policija je zatvorila prilaze cestama i ulicama kojima je vozila kolona i prateće osiguranje od Velike Gorice do središta Zagreba već oko 15 sati, umjesto od 15.30 sati.

Mnogi građani stoga su zapeli u gužvi, blokiranog prolaza već oko 15 sati kad je Erdogan sletio na Pleso.

 

Umjesto najavljenih pola sata blokade pravca od Velike Gorice do Zagreba, prometnice su bile blokirane dulje od 40 minuta. 

>> Turski predsjednik Tayyip Erdogan sletio u Hrvatsku

Komentara 19

BJ
Ben Juda Talmudan
17:50 26.04.2016.

Puno buke i pompozne parade oko islamskog radikala cije su ruke do lakta krvave.

CR
Crafter
17:36 26.04.2016.

Sve ok,išao s posla,kolona stajala 20 min,svi izlazili iz auta,gledali,mahali rukama,ja poslušao par pjesama na radiju i eto me na ručku,a ljudi toliko histerije digli da je to strašno

DU
Deleted user
17:18 26.04.2016.

Izgubio rusko tržište i turiste nakon što im oborio vojni zrakoplov, prekinuli mu trgovinske veze sa terorističkom Islamskom državom, nema s kim trgovat, traži nove partnere, traži preko koje bi balkanske državice u EU prebacivao robu sumnjive kvalitete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije