Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZABORAVLJENA JELA
Povratak na članak

Turiste uči raditi štrukle, šnenokle, ajngemahtes...

Hrana se poslužuje u porculanskom posuđu s početka prošlog stoljeća

Komentari 2

Avatar Niškorist
Niškorist
10:03 20.03.2019.

Kaj je sa čušpajzom ?

VL
CA
Calimera
13:55 21.03.2019.

Ak se zbog toga moraju organizirati vodiči, onda je to zabrinjavajuće.Onda stvarno nestajemo. Nekima od nas je to još uvijek svakodnevni obrok. Srednjoevropska-jiddish jela su uvijek bila sveprisutna. A kaj s apšmalcanim mahunama, krpicama sa zeljem,kajzeršmarnom, i oho oho toga ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.