Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lekenik

Tumor mu se proširio, a silno želi sjesti u školsku klupu

Nino Zec
Foto: Goran Jakuš/PIXSELL
Autor
Sandra Golemac
10.09.2014.
u 16:30

Zloćudni tumor se Nini dodatno proširio, izgubio je na kilaži i stalno je na terapijama, pa obitelj moli za novčanu pomoć

Najveća mu je želja bila pobijediti rak i poći u školu. No, sedam godina nakon prve operacije, desetogodišnjem Nini Zecu zloćudni tumor jetre dodatno se proširio, izgubio je na kilaži, a i kosa mu opada zbog kemoterapije. Majka ga je upisala u školu, ali ne zna, kaže, hoće li doživjeti da sjedne u klupu.

Osmeročlana obitelj Zec živi u skromnoj kući u Lekeničkim Brežanama i kažu, na izmaku su snaga. Samo otac radi i preživljavaju od tri tisuće kuna. Teško je, dodaje majka Zlatica, gledati dijete kako pati i mijenja se zbog kemoterapija.

– Sve češće moramo dolaziti u Klaićevu bolnicu na pretrage i terapije. Jedva imamo novca za hranu, a trebamo i ta silna putovanja iz Lekenika. Želim mu kupiti knjige za školu. To mi daje nadu. A nemam novca za to – očajna je majka Zlatica koja moli sve koji mogu da im pomognu u borbi.

Uplate se mogu izvršiti na ime Mišo Zec, Lekeničke Brežane 8, na broj žiroračuna HR8923600003116137154.

Komentara 1

ZA
zahira45
13:09 11.09.2014.

Zlato malo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije