Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
fantastic film festival

Trileri i fantastika na Tuškancu, Medvedgradu, u kinu Europa

28.06.2013., Zagreb - Na ljetnoj pozornici Tuskanac gradonacelnik Milan Bandic otvorio je 3. Fantastic Zagreb film festival. Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
24.06.2015.
u 10:06

Fantastic Zagreb film festival od 26.6. do 4.7. donosi mnogo žanrova po cijeni od 27 kn za film. Mogu se kupiti i tjedne ulaznice

Trileri, fantastika, eksperimentalni, ali i kratki filmovi samo su dio programa koji donosi ovogodišnji, peti Fantastic Zagreb film festival. Ljetna pozornica Tuškanac, kino Europa/Muller, CineStar Zagreb u Branimir Centru te Medvedgrad lokacije su na kojima će se održavati projekcije filmova, a ove godine novost je i Europski žanrovski forum.

Na forumu, odnosno predavanjima i panel diskusijama sudjelovat će više od 30 međunarodnih filmskih profesionalca, dok će se predstaviti i 12 regionalnih te međunarodnih projekata.

Ulaznice za festival, koji traje od 26. lipnja do 4. srpnja, u kinu Europa mogu se kupiti već od 24. lipnja, od 17 do 21 sat, te od 26. lipnja na blagajni Tuškanca od 20.30 do 23.30 sati. Cijena je 27 kuna, osim za Medvedgrad, koja je 45 kuna. Tjedna ulaznica je 150, a studentska 120 kuna. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije