Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

Tribina za Trešnjevku-sjever u srijedu u 19 sati

23.02.2010,Zagreb - Spomenik u parku stara Tresnja u spomen na poginule i umrle hrvatske branitelje iz domovinskog rata sa podrucja Tresnjevka. Photo: Goran Jakus/PIXSELL
01.06.2014.
u 07:57

U Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, održat će se nova, sedma po redu Večernjakova kvartovska tribina "Želite li bolji kvart?".

aU srijedu 4. lipnja u 19 sati u Centru za kulturu Trešnjevka, Park Stara Trešnjevka 1, održat će se nova, sedma po redu Večernjakova kvartovska tribina "Želite li bolji kvart?".

Projekti i uređenje četvrti

Tribina je namijenjena stanovnicima gradske četvrti Trešnjevka-sjever koji će napokon imati priliku doznati kada će se i koje ulice urediti u njihovoj četvrti i koji su to projekti koji će biti financirani iz proračuna Grada. Svoja pitanja, probleme i prijedloge za poboljšanje života u svome kvartu čitatelji će tako u jednosatnoj raspravi moći postaviti gradskim pročelnicima, njihovim suradnicima i predstavnicima Holdinga.

Jedino pravilo Večernjakove kvartovske tribine jest da je ona namijenjena isključivo građanima te nije mjesto političkih prepucavanja ni nadmudrivanja. Ulaz je na Večernjakovu kvartovsku tribinu besplatan.

Čitatelji sve do srijede u 19 sati svoja pitanja mogu slati i na našu e-mail adresu: gradska@vecernji.net ili ih postaviti pozivom na broj telefona 6300-455.

Večernjakova kutija

Oni koji za trajanja rasprave ne stignu svoja pitanja postaviti pročelnicima, mogu ih ubaciti u Večernjakovu kutiju koja će se nalaziti na samom ulazu u dvoranu Centra za kulturu Trešnjevka.

Na sva pitanja bit će odgovoreno u tiskanom i internetskom izdanju Večernjeg lista, a naš će tim pozorno pratiti sva obećanja pročelnika i suradnika dana građanima. (lk)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije