Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi građana

Tribina o GUP-u danas u Novom Zagrebu zapad

18.03.2015., Zagreb - Sigetje, mjesna samouprava Gajnice, Tribina za legalizaciju doizmjena i dopuna GUP-a.   Photo: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
25.03.2015.
u 09:15

Predsjednik Skupštine dosad održao četiri tribine na istu temu. Danas dolazi u MO Remetinec, Trg narodne zaštite 2, u 18 sati

Stanovnici gradske četvrti Novi Zagreb zapad danas će u 18 sati u prostoriji Mjesnog odbora Remetinec, Trg narodne zaštite 2, moći predsjedniku Gradske skupštine Darinku Kosoru iznijeti probleme koje imaju s gospodarenjem svojim zemljištima.

Riječ je o petoj u nizu tribina koje Kosor organizira uoči održavanja javne rasprave o izmjenama Generalnog urbanističkog plana, čime želi potaknuti građane da se odazovu i predaju zahtjeve za eventualne prenamjene, ali i saslušati razloge koji ih u tomu koče kako bi mogao intervenirati kod nadležnih da se građanima izađe ususret. Naime, Kosor je na dosadašnjim tribinama isticao da su planeri po gradu na privatnim parcelama označili zone društvene namjene ili cestovne koridore, od kojih mnogi nisu potrebni.

– Treba napraviti reviziju tih planova pa ili građanima dati da gospodare zemljištima ili ih otkupiti što prije kako bi im se dala odšteta – misli Kosor. Na tribini će biti i šef gradske četvrti Željko Fiolić i Teo Budanko, predsjednik Društva arhitekata Zagreb.

Komentara 2

DA
darwil
13:44 25.03.2015.

Ako nebu bil prisutan specijalni savjetnik i koordinator Bandićev, izvjesni Horvat ja neću doći!!!!

DU
Deleted user
18:45 25.03.2015.

i Fiolić će biti ?!......taj je odobrio kroz plan MKA za 2015. uređivanje fasade na privatnoj kući župnika iz Svete Klare za 400.000,00 kn i 100.000,00 kn za pomoć NK Lokomotivi koja preko Dinama prodaje igraće za milijune a u novo zagrebačkim kvartovima ulice propadaju, tonu. Sramota, jadno i bijedno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije