Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
napušteni u šumi

Tri štenca ostavljena na Medvednici traže nove domove

kujice, Medvedgrad (1)
Foto: Iz privatnog albuma
1/4
27.12.2012.
u 16:40

Malene kujice koje imaju tek nešto više od dva mjeseca pronađene su na pola puta od Kulmerovih dvora do Medvedgrada

Izlet na Medvedgrad samo dan poslije Božića, na Štefanje, za Zagrepčanku Ivanu Krsnik završio je na pola puta od Kulmerovih dvora, od kuda je krenula. Tri malene kujice koje je pronašla u šumi natjerale su je da se vrati kući.

 - Dok je jedna od njih znatiželjno istraživala cestu, dvije su ležala sklupčane pored ceste - objašnjava Ivana kako ih je ugledala. I premda u njezinom domu više nema mjesta za napuštene životinje kojima pronalazi nove domove, nije uopće razmišljala što učiniti. Znala je da štenci s tek nešto više od dva mjeseca života sami ne mogu preživjeti.

 - Donijela sam ih kući i nahranila, ali mjesta za njih i dalje nemam - kaže Ivana. Iste večeri privremeni dom pronašla je najveća kujica, a dvije manje još uvijek traže tko će ih primiti barem na kratko, dok im Ivana ne pronađe nove vlasnike, bolje od onih koji su ih ostavili u božićnoj noći.

Želite li udomiti ove psiće, ili ih primiti makar privremeno, nazovite 092/1330010.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
20:40 27.12.2012.

Tko moze ovako nemcne zivotinje same sebi prepustiti... Koja bezosjecajna dusa je to bila... Ljudi mi se polako ali sigurno pocinju gadit ,oni koji ovako sta i jos gorje napravit mogu...

VI
Vito
07:18 28.12.2012.

Tri štenca ostavljena na Medvednici traže nove domove Zašto ih boza nić ne uzme pod svoje? Brine se oBožjim stvorenjima Bio bi licemjeran ka bi odbio posvojiti štence, jer s propovjedaonice poziva na ljubav prema svima I tako ima uma u svom vlasništvu ogromne neobrađene površine gdje bi se štenci mogli slobodno razvijati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije