Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi sadržaji besplatni

Trešnjevku budi orkestar ZET-a, navečer je stand-up

CeKaTe
10.06.2021.
u 12:00

Bogat program oživjet će kvart

Od Savske pa do Remize, uključujući Trešnjevački plac, Milčecov i park Stara Trešnjevka te šire područje oko samog okretišta. Prostor je to na kojem će se u subotu od osam do 21 sat održati akcija “Trešnjevka se budi” u sklopu projekta Mapiranje Trešnjevke.

Ideja je da se oživi taj potez pa će se ondje cijeli dan moći sudjelovati u besplatnom programu. Sve počinje u osam sati s budnicom orkestra ZET-a duž Ozaljske, a moći će se, primjerice, od 9.30 do 11 sati razgledati i nova izložba “Odašiljači i veze – 95 godina radiodifuzije u Hrvatskoj” u Tehničkom muzeju. Od deset do 12 sati Hrvatsko likovno društvo u Tratinskoj 15 drži radionicu keramike, a Biljkoborci pak do 11 sati u Parku Zvonimira Milčeca imaju dječju radionicu izrade kuglica sijačica.

Ondje se usto od podneva do 14 sati predstavljaju autori tekstova vezanih uz kvart te čitaju “Trešnjevačke priče”. Na placu će od 17.45 do 18 sati kazalište Cik Pozor imati ulični nastup, a nakon njih će publiku zabavljati stand-up komičar Goran Vinčić Vinča i skupina BIS comedy. U slučaju kiše dio programa seli se u prostor organizatora, Centra za kulturu Trešnjevka. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije