Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dva puta zaredom

Treća "epizoda" 34. sjednice Skupštine odgađa se za idući četvrtak, opet nema kvoruma

U Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma održan nastavak 34. sjednice Gradske skupštine Grada Zagreba
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/3
02.07.2020.
u 10:01

Preostalo je još oko 20 točaka. Nakon što se ona završi, trebala bi započeti i 35. tematska sjednica, koja sadrži samo dvije točke

Danas je trebao početi treći nastavak 34. sjednice Gradske skupština, a preostalo je još oko 20 točaka, no nakon što je Skupština dva puta zaredom bila bez kvoruma, sjednica se odgodila za četvrtak, 9. srpnja u 9 sati.  

Nakon što se ona završi, trebala bi započeti i 35. tematska sjednica, koja sadrži samo dvije točke: Izvješće o poduzetim aktivnostima Grada Zagreba u pomoći građanima i pravnim subjektima, te saniranju šteta nastalih na imovini od prirodne nepogode, te Prijedlog zaključka o pomoći građanima Grada Zagreba kroz dodjelu novčane pomoći ili subvenciju kamata na kredite za obnovu nekretnina oštećenih u potresu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije