Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
po gup-u

Traže parcelu za vrtić, ambulantu, ljekarnu, knjižnicu u Kozari putevima

kozari putevi
Luka Stanzl/PIXSELL
26.04.2016.
u 08:00

Grad planira gradnju objekta javne i društvene namjene na parceli od 8500 kvadrata. Iako se još 2007. tamo spominjala i gradnja policijske postaje, ona se više ne spominje

Grad Zagreb u Kozari putevima planira gradnju višenamjenskog objekta javne i društvene namjene unutar kojeg bi se nalazio dječji vrtić, ambulanta, knjižnica, vatrogasni dom, ljekarna, pošta, prostori za Vijeće Mjesnog odbora te za udruge nacionalnih manjina, dvorana za svečanosti i rad manjih sportskih udruga.

Raspisan je, naime, javni poziv kojim Grad na području Kozari puteva traži neizgrađenu parcelu od 8000 do 8500 četvornih metara, i to u GUP-om predviđenoj zoni za gradnju javnih i društvenih objekata.

Podsjetimo da je još 2007. godine raspisivan natječaj za javnu građevinu u Kozari putevima u sklopu koje bi bila i policijska postaja, koja se u ponovno aktualiziranom projektu ne spominje.

Valja napomenuti i da je oluka o javnom pozivu donesena baš u vrijeme kada su Kozari putevi došli u centar pažnje crnim vijestima, prvo o bačenoj bombi, a potom i o podmetnutom požaru u obiteljskoj kući, pa se time najvjerojatnije stanovnicima, ponajviše romskoj zajednici, želi poslati poruka da će Grad ulagati i u njihovu sredinu.

>>Nećemo mirno gledati kako nam napadaju kuće i djecu. Uveli smo straže pa nek sad napadnu

Komentara 1

AO
ante.oreskovic75
14:38 26.04.2016.

Barem Bandić tvrdi da napravi sve što obeča.Šta sada to radi biračima koji ga drže ta gdje je?Malo čudno purgeri.Kaj bolan ne idu delati,ja to sve znam!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije