Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu bilo spasa

Tragedija na jezeru Jarun: Muškarca pronašli na tri metra dubine, preminuo u bolnici

policija jarun
Foto: Petar Glebov/PIXSELL/Ilustracija
03.08.2020.
u 11:47

Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh i Klinici za infektivne bolesti gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen

Zagrebačka policija izvijestila je da je preminuo muškarac koji je jučer na Velikom jezeru na Jarunu za vrijeme plivanja nestao s površine jezera. Na dubini od oko 3 metra i 6 metara od obale pronašli su ga spasioci. Liječnička pomoć pružena mu je u KB Sveti Duh i Klinici za infektivne bolesti gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.

Nažalost, muškarac je danas u noćnim satima, uslijed zadobivenih ozljeda, preminuo. Riječ je o 32-godišnjem državljaninu Bosne i Hercegovine.

- Bio je pod vodom, prijatelji su ga tražili. Onda su i spasioci uskočili u potragu. Kad su ga pronašli su počeli s oživljavanjem, ispričala je za 24sata čitateljica koja je u nedjelju oko 18 sati na plaži Velikog jezera na Jarunu svjedočila dramatičnom spašavanju. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije