Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REZOVI U ZAGREBU

Tomaševiću prijete tužbom: 'Tko će me sad zaposliti? Imam četvero djece i samohrana sam majka'

08.11.2021.
u 20:02

Ljerka Bjelčić majka je 12-godišnjeg Damiana, 11-godišnje Tene i 6-godišnje Leone. Žive u malom stanu na Volovčici, a od potresa bore se i s obnovom

Komentara 84

DU
dugakita
20:56 08.11.2021.

Ovo je čisti bezobrazluk i iskorištavanje djece. Ona je samohrana majka s četvero djece. Jednom se može zalomiti hajde neka je i dva puta ali četiri puta? Na kraju krajeva gdje su očevi? Najlakše je praviti i rađati djecu a drugi da ih hrani i oblači.

Avatar Cadafel
Cadafel
20:15 08.11.2021.

Dan žalosti u Kozari Boku, Petruševcu, Žitnjaku etc etc

Avatar Lutko😊
Lutko😊
20:48 08.11.2021.

Ne razumijem fakat ove ljude, a kako bi prezivjeli da pokojni gradonacelnik nije doneo takvu odluku!! I on je shvatio pred kraj da je to totalno besmislena odluka. Djecu imate radi sebe i imate ih onoliko koliko ih sami mozete uzdrzavati. A ne grad, drzava, porezni obveznici!! Dosta vise tih gluposti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?