Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tražile su sastanak

Tomašević sadio drveće u Travnom, ondje ga dočekale majke odgojiteljice

Zagreb: Gradonačelnik Tomašević pridružio se akciji "Zasadi drvo, ne budi panj"
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
1/10
19.11.2021.
u 13:47

Danas su došle do Travnog i od gradonačelnika zahtijevale da se s njim nađu. On im je rekao da će se sastati, premda nije naglasio kad.

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević danas je u sklopu akcije “Zasadi drvo, ne budi panj!” u Travnom sudjelovao u sadnji 56 sadnica stabala. Stabla breze, šljive, murve i brojnih drugih vrsta sadio je zajedno je s volonterima i svim zainteresiranim građanima, a među "zainteresiranim građanima" našle su se i majke odgojiteljice koje već danima pokušavaju doći do njega

 

Osim dva prosvjeda i novog koji najavljuju za utorak, majke odgojiteljice, podsjetimo, vrše stalan pritisak na zagrebačke vlastodršce kako bi gradonačelnika Tomaševića privoljele da se s njima sastane. Organiziraju se putem Facebook i WhatsApp grupa, prate gradonačelnika na evente na koje se najavio, šalju e-mailove, telefonski nazivaju gradonačelničku trojku i gradsku upravu... A tako su danas došle do Travnog i od gradonačelnika zahtijevale da se s njim nađu. On im je rekao da će se sastati, premda se nije izjasnio kada. 

Komentara 38

CR
crocro
14:20 19.11.2021.

Što se tiče Bandićeve"Idemo delat", Tomašević imitira blijedu radnu kopiju Bandića i po tom pitanju nije mu do malog nokta na nožnom prstu.

TZ
Tomica Zagreb
17:01 19.11.2021.

Sad se pljuje po obiteljima koje imaju više djece jer uzimaju iz proračuna ali kada ta ista djeca budu radila i uplaćivala u proračun onda bude sve dobro. Guska nese zlatna jaja ali moramo je hraniti. Najbolje odsjeći glavu jer nam je to trošak a zadržati stražnjicu jer tamo ispadaju zlatna jaja.

ST
stefj
14:56 19.11.2021.

Umjesto djece imat ćemo drveće... Gradska vlast provodi nultu toleranciju na djecu. Još malo pa će pisati kazne za svako dijete...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije