Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 20
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GRADONAČELNIK U OBILASKU

Tomašević o otkazima: Bilo kakvo restrukturiranje mora ići uz jasno definirane kriterije

Gradonačelnik Tomislav Tomasević posjetio Prenoćiste Crvenog križa u Kosnici
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL
1/4
31.12.2021.
u 22:01

Što se tiče puknuća cijevi u Zagrebu, podsjeća da to nije u ingerenciji Grada Zagreba

Gradonačelnik Tomislav Tomašević obišao je večeras prenočište Crvenog križa u Velikoj Kosnici, nakon čega će tradicionalno obići sve hitne službe koje rade uoči Nove godine. 

- Ovo je jedna od tradicija koje su lijepe i do kojih ću i dalje držati. Na ovaj način želimo poručiti da ovi ljudi nisu zaboravljeni, Grad u potpunosti financira ovo prenočište. Isto gledamo kako da ih unaprijedimo, trebalo bi idući tjedan krenuti i besplatno testiranje za sve korisnike kojima treba COVID potvrda - kazao je na početku obraćanja. 

- Potrebno da mi koji smo na vlasti posjetimo i zaposlenike koji rade na Staru godinu. Idemo i do vatrogasaca, hitnih službi, policije i ovo je nešto što želim nastaviti - dodao je te kazao kako će Novu godinu dočekati na Trgu bana Jelačića.

- Želimo da pandemija postane prošlost, u novoj godini očekujemo velike izazove ali mislim da idemo u dobrom smjeru - kazao je. 

Što se tiče puknuća cijevi u Zagrebu, podsjeća da to nije u ingerenciji Grada Zagreba

- Tu je velik program financiranja zamjene starih cijevi, potrošeno je nekoliko desetaka milijuna kuna i nastavlja se i iduće godine, ali i u 2023. godini. Nadamo se da će građani imati razumijevanja idućeg ljeta kada će se obavljati sanacije - kazao je. 

Komentirao je kratko i najavljene otkaze u zagrebačkom Holdingu, o kojima smo detaljnije pisali OVDJE

- Iskreno, volio bih detaljnije vidjeti taj proces nego da to danas komentiram, a ima i vremena. To nije ništa od danas do sutra. Bilo kakvo restrukturiranje mora ići uz jasno definirane kriterije - kazao je. 

Gradonačelnik Tomašević u posjeti kod vatrogasaca

>> VIDEO Nova godina - Ovo su najpopularniji novogodišnji običaji

 

Komentara 7

BU
bubimir
07:25 01.01.2022.

jasno definirani kriterij, znači u komisiji će uz njegovog cucka biti i bandićev rudi

ZA
Zagreb2711
07:01 01.01.2022.

Ovo su teske rijeci, da i ti nisi dobila mozda otkazni list ?

ZA
Zagreb2711
07:01 01.01.2022.

Ovo su teske rijeci, da i ti nisi dobila mozda otkazni list ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije